dimecres, 9 de setembre del 2015

Comunicat 195, Sobirania per Catalunya, Sobirania pel Penedès !, 06.09.2015

Amb motiu de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, des de la PVP hem fet una edició especial de 12.000 exemplars, un desplegable, que conté en el seu interior el "Mapa de l'Àmbit de la Vegueria Penedès", així com també dades relatives al que és un Àmbit, al que és una Vegueria i de quina és la situació actual. També s'hi ha afegit el llistat dels 72 municipis que la integren, per ordre alfabètic, amb la seva extensió i població, així com també la posició del Penedès, dins els àmbits de Catalunya. Finalment hi trobareu una detallada cronologia dita també el particular Via Crucis penedesenc.

 

Des de la delimitació de l'Àmbit Penedès el febrer del 2014, la PVP es va proposar fer un mapa per donar a conèixer i divulgar aquesta nova realitat que ja no era un desig eteri sinó una entitat legal i delimitada, que se sap on comença i on acaba. Vam escollir l'opció de fer un mapa bo, estàndard, com el de qualsevol altre territori, amb ciutats, nuclis de població, rius, muntanyes, carreteres, etc. Vam recórrer a una empresa de serveis cartogràfics Gradualmap i a una empresa de serveis de disseny gràfic integral Bildi Grafiks, que han fet una feina excel·lent.

 

Aquesta edició especial del mapa serà distribuïda pels setmanaris DV Diari de Vilanova, El 3 de Vuit i La Veu de l'Anoia, i el trobareu encartat a l'edició del 10 de setembre; gràcies a la col·laboració dels tres mitjans cobrirem les 4 comarques penedesenques, amb una distribució qualificada. I amb aquesta segona edició que se suma als 5.000 exemplars que acompanyaven el llibre "El Penedès era possible" garantim que el mapa arribi a tots els racons de la vegueria.